Felhasználási feltételek 

A weboldal használatával a leírtakat elfogadod, tudomásul veszed, és magadra nézve kötelezőnek ismered el.

 1. A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, azt másolni, elmenteni, más célra használni, akár részben, akár egészben kizárólag Angela Kulcsar előzetes írásos engedélyével lehet.

 2. A látogató jogosult a teljes tartalmat böngészni, de csak kizárólagosan saját felelősségére.

 3. A weboldalon esetlegesen megjelenő kommentek nem tükrözik az oldal tulajdonosának véleményét, így azért felelősséget sem vállal.

 4. A weboldalon megjelenő információk a tájékoztatást szolgálják, nem minősülnek egészségügyi-, pénzügyi-, vagy jogi tanácsadásnak, nem helyettesítenek szakemberekkel történő konzultációt.

 5. A weboldal tulajdonosa megtiltja, hogy személyes adatait (név, lakcím, e-mail cím, fénykép, stb.) előzetes írásos hozzájárulás nélkül más weboldalon megjelenítsék.

 6. A weboldal tulajdonosa mindent megtesz az oldal biztonságáért, azonban nem vállal felelősséget a weboldalhoz történő hozzáférés, anyag letöltés következtében esetlegesen bekövetkező vírusfertőzésből keletkező adatvesztésre.

 7. Az itt leírt és a konzultáción elhangzott információk a saját ismeretemet és tapasztalatomat tükrözik.

 8. A tartalmak, információk közzé tevője, megjelenítője, vagy szerzője semmilyen erkölcsi, vagy anyagi felelősséggel nem tartozik a használatból eredő bármilyen – közvetlen vagy közvetett – jellegű kárért.

 9. Az írásban és szóban elhangzottak csupán tájékoztató jellegűek, bármilyen életmódbeli változtatás esetében minden esetben ki kell kérni kezelőorvosod véleményét.

 10. Az átadott információkat nem orvosi diagnózis, megelőzés vagy kezelés megállapítására szánták és nem is lehet ilyen célra felhasználni, beleértve az ön-diagnózist, megelőzést és -kezelést is.

 11. Amennyiben szóbeli konzultáció valamilyen oknál fogva mégsem nyerte el a  teszésedet, a konzultáció 30. percéig kell jelezned és abbahagyom a konzultációt. Ez esetben 1 napon belül visszatérítem a konzultáció árát (Paypal refund). Szóbeli konzultáció 30.perc után semmiféle reklamációt nem fogadok e

 12. A gratis, ajándékba adott anyagoknál semmiféle reklamációt nem fogadok el.

 13. Amennyiben úgy gondolom, hogy nem tudunk együtt dolgozni, visszautasíthatom a konzultáció megtartását, természetesen ez esetben 1 napon belül visszautalom (Paypal refund) a kifizetett összeget.

 14. Fenntartom a jogot, hogy bármilyen technikai eredetű problémánál más időpontra helyezzük át a konzultációt.

 15. Soha nem szabad figyelmen kívül kezelőorvosod tanácsát, ne halassz el orvosi vizsgálatot vagy kezelést, az orvos által ajánlott gyógyszereket. Soha nem szabad abbahagyni folyamatban lévő orvosi kezelést ezen információk alapján amit szóban vagy írásban ezen a weboldaon átadok.
  Amennyiben sürgős orvosi ellátásra van szükséged, keresd fel azonnal kezelőorvosodat vagy az orvosi ügyeletet!

 16. Konzultáció kifizetésével ezen felhasználási feltételeketet a kliens elfogadja, a kliens és a szolgálató ( Angela's Clinic LLC) között szerződés jön létre.

A feliratkozóim, megrendelőim adatai bizalmasan kezelem, listámat nem osztom meg, semmilyen körülmények között nem  adom meg más számára, az adataidat semmilyen körülmények között nem adom ki 3. félnek.

The information on this website is presented for educational purposes only. It is
not intended as a substitute for the diagnosis, treatment, or advice of a
qualified, licensed medical professional. The facts presented are offered as
information only, not medical advice, and in no way should anyone infer that we
are practicing medicine. Seek the advice of a medical professional for proper
application of this material to any specific situation.

No statement on this website has been evaluated by the Food and Drug
Administration. Any product mentioned or described on this website is not
intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you purchase anything
through a link in this email or website, you should assume that we have an affiliate
relationship with the company providing the product or service that you purchase,
and that we will be paid in some way. We recommend that you do your own
independent research before purchasing anything.

Angela's Clinic LLC