Funkcionális Életmódváltó online kurzus

 

 

 

Szeretnél újra csinos és kirobbanó formában lenni? Szeretnéd egészségi állapotodat javítani? 


Nemrégiben tartottam egy felmérést, hogy mi bosszant benneteket állapototokkal kapcsolatban


 

Többnyire ezeket a válaszokat kaptam:


- Hullik a hajam, borzasztó lett a hajam minősége
- Idegessèg ,hullàmzó alvàs zavar, koncetràció 0, furcsa látàs, hízàs, memória 00

- Súlyfeleslegem van, egyszerűen hiába próbálkozom, nem tudom leadni
- Stressz-szorongás, az ebből adódó kóros soványság és ami ennek a velejárója: energiahiány, napi 3-4óra alvás az is megszakításokkal.
- Plusz kilók de nagyon!

- Nem tudok hízni, hiába eszem

- Ideges, feszült vagyok és sokszor undok is. Utálom magamat.

- Nem tudok aludni

- Állandóan székrekedésem/hasmenésem van
- Eltűnt a libidóm, szégyellem magam a férjem előtt. Nem akarom, hogy tönkremenjen a házasságunk emiatt.

- Már nem merek tükörbe nézni

- Senki nem tudja megmondani mi bajom van, pedig nem vagyok jól.

- Tele vagyok pattanásokkal

- Nem akar jönni a baba

- Állandóan rosszkedvű vagyok, sokszor szégyellem magam emiatt

- Elkezdtem antidepresszánsokat szedni, mert olyan kilátástalan minden

- Energiahiányom van

- Állandóan fájnak az ízületeim
- Az hogy  minden más egészségügyi probléma kapcsolódik hozzá. Amolyan csőstöl jön a baj.

 - A túlsúly, ezen kívül a munkámat nagyon megnehezíti, az időnkénti dekoncentráltság, figyelemzavar.
- Autoimmun betegségem van, nem akarok ezzel együtt élni.

 

 

Ha ezek a válaszok közül legalább háromra magadra ismersz, akkor nagy bajban vagy. Úgy gondolom ezek a problémák igencsak megkeserítik az életminőségedet.

 


Nem kell így élned!

 

Szeretném bemutatni legújabb 8 részes video életmód programomat, tanításomat,

 

ami azért jött létre, hogy segítsek Neked kilábalni problémáidból. Segítsek abban, hogy ezek a bosszantó tünetek tovább már ne kínozzanak. Én is voltam ebben a helyzetben, ismerem az összes bosszantó tünetet. Mára ezek már mind a múltté, végre újra teljes életet élhetek. 

 

Angela Kulcsar vagyok, kettő ill. mondhatom azt is hogy több autoimmun betegségből gyógyultam ki: Hashimoto, Sjörgen, Rheumatoid Arthritis és ennek a legsúlyosabb formája a diffúz Scleroderma, aminek túlélési ideje 5-10 év. Kezdődő rákos elváltozások, depresszió, autóbaleset, PCOS és még sorolhatnám. Ennek már 14 éve :) Az élet legnagyobb ajándéka az egészség, én aztán tudom. Valamilyen szinten hálás vagyok ezekért a betegségekért, hiszen ez indított el ezen az úton. Senki nem értett meg, leleteim látszólag rendben. Elküldtek pszichológushoz, hogy biztosan lelki eredetú a problémám. Akkor még nem tudták diagnosztizálni a Hashimotot. Tudtam, a saját kezembe kell vennem az irányítást.  Ezért képeztem és képzem folyamatosan magam, hogy át tudjam adni nektek ezt a tudást, amivel magamat is meggyógyítottam. A szervezetünk csodálatos, megtanultam harmóniába lenni magammal, megtanultam gyógyszerek nélkül élni, megtanultam letenni a szteroidot,  egészségesen élni.  

 

 Megtanultam boldognak és egészségesek lenni


Rengeteg képesítésem van, mert minden érdekel, ami ezzel kapcsolatos, ezért is készülök orvosnak. Ez a végső célom. Nem titok, nagyon sok orvos és egészségügyi szakember is jár hozzám, hiszen a hagyományos Conventionális Medicina nem minden téren nyújt megoldást. Fontosnak tartom a legmagasabb szakmai színvonalat, Funkcionális Medicina vezető intézménye az Institute for Functional Medicine Certificate of Completion AFMCP minősítésével rendelkezem.


Nekem sajnos nem volt segítségem a gyógyulásban, nem volt aki fogta volna a kezem és iránymutatást adott volna. Megfogadtam még akkor, hogy segíteni fogok másoknak is, segítek elinduni az Úton. 

 


Angela Kulcsar
Functional Medicine Nutrition Diagnostic

Bélproblémák szakértője
 

 

 

Szakterületeim:

 

- Autoimmun betegségek kezelése

- Pajzsmirigy problémák

- Inzulinrezisztencia, PCOS

- Hormonproblémák

- Meddőség 

- SIBO, bélrendszeri betegségek IBS, IBD, Crohn, Colitis Ulcerosa

- Daganatos betegségek

- Ismeretlen eredetű betegségek felkutatása és kezelése

- Komplex fogyókúrás program

2019.Juniusától Neurológiai problémákban is tudok segíteni:

 

- Parkinson- kór 

- Sclerosis Multiplex

- Alzheimer kór- Stroke

- Traumás sérülések

- Lyme kór

- agyi köd

- ADHD, Autizmus

- fibromyalgia

- Depresszió

- Neurológiai zavarok


Mit tartalmaz a 8 részes videoprogram?

 

 

  • 8 modulon keresztül megtanítom, hogyan lehet egészségünket helyrehozni, javítani

  1. Pajzsmirigy működésének javítása, étkezés beállítása

  2. Inzulinrezisztencia, cukorbetegség megelőzése, súlyproblémák megoldása

  3. Alvászavarok kezelése

  4. Mellékvese-problémák kezelése

  5. Hormonok harmóniája, libidó visszaállítása

  6. Emésztő- és bélrendszer működésének javítása

  7. Bélbaktériumok szabályozása

  8. Toxinok eltávolítása, memória és hangulati zavarok kezelése

Miért érdemes csatlakozni?

  • A program elején 15 perces ingyenes konzultációban Funckcionális laborkiértékeléssel átnézem leleteidet és segítek milyen problémákra érdemes odafigyelned. Az ingyenes konzultációra csoportomban lehet jelentkezni a tagdíj befizetése után. ITT

  • A videók étkezési tanácsokat is tartalmaznak

  • Receptekkel, étkezési ötletek az ingyenes csoportban

  • Videók időtartama kb. 1 óra

  • A modulok bármikor visszanézhetőek, így a tanulás saját ütemterved szerint folytathatod

  • Saját magad kezébe veheted sorsodat, én szakértelmemmel támogatlak

  • A kurzus 2020. Januar végén kezdődik, a tananyagok 3 hetente kerülnek a tanulófelületre

  • A kurzushoz egy ingyenes segítő, támogató csoport is tartozik

  • Rengeteg olyan információt osztok meg, amit máshol nem hallhatsz

 

Early Bird akció

A program ára bevezető áron 2019. 2019.November 29 - Dec. 31éjfélig 

 

 

Early Bird ár


$499 helyett  $399

azaz modulonként 

$37

+ BONUS

A kurzus egy ingyenes 15 perces állapotfelmérő Funkcionális laborkiértékelést is tartalmaz

$25 értékben

A program közben extra lehetőség is lesz konzultációra

Figyelem, 2020. Január 1. után az árak emelkednek!

Had osszak meg néhány sikertörténetet a több mint száz sikertörténet közül:


 

"Sziasztok! Szeretném veletek megosztani az óvatos, de határtalanul nagy örömömet. Öt év óta - amióta diagnosztizálták nálam a Hashimotót, -nem volt ilyen alacsony az antiTPO értékem. 1500 feletti értékről indultam, és a tegnapi laborvizsgálatnál 425 lett az eredményem. November 14-e óta követem Angéla javaslatát az étrendet és étrend kiegészítőket illetően. Nagyon várom a konzultációt. Hála és köszönet Neked Angela Kulcsar❤️" Ilona Kindl

 

 

"Kedves Angela,
Ezzel a képpel szeretném megköszönni a sok segitséget, mind a ketten nagyon jòl vagyunk , ezen a képen a 28.hétben vagyok.
Szeretettel
Szilvia". Bodnárné- Hegyi Szilia, aki azóta már kezében tartja gyönyörű kisbabáját

 

 

"Kedves Angéla, 

Tavaly november környékén vettem részt az első közös konzultációnkon. Akkor pajzsmirigy alulműködéssel és azok mellékhatásaival kerestelek fel, melyek problémát okoztak a mindennapokban. 
Megfogadva és betartva minden tanácsodat, idén februárban elmentem egy újabb vérvételre, hogy tudjam, hogy is állok. 
Csatoltam neked az eredményt, mely nagy meglepetést okozott számomra. 😊

Persze az örömöm akkor lesz teljes ha Te is visszaigazolod a látható pozitív változást, és egyben szeretném a segítségedet kérni, hogy min változtassak és mi az amit tartsak továbbra is." Juhász Annamária
TSH értéke 4,9 ről beállt 1-re, így a hormon mennyiségét is tudjuk csökkenteni. AntiTPO értéke: 1

 


"Drága Angéla!Képzeld szombaton délután voltam a nőgyógyászomnál az éves rákszűrésen és ultrahangon.Teljesen meglepődött, hogy a PCO-nak nyoma sincs az ultrahangon. :-)Na és a legnagyobb meglepetést az okozta Neki, amikor megkérdezte, hogy mi a helyzet az anti TPO-val és megtudta, hogy határérték alá ment. :-)Alig akarta elhinni. Mit csináltam, hogy ez így alakult, mert Ő még nem találkozott olyan emberrel, akinek csökkent volna az anti TPO.Úgy engedett el, hogy csak így tovább és ne fogyjak többet!Nagyon boldog voltam! Örök hálám Angéla, hogy ismét ilyen jó hírekkel jöhettem ki az orvostól! :-)Millió puszi és köszönet, Cseh Judit "



"Kedves Angéla!Nagyon szépen köszönöm a segítségedet el sem hiszem, hogy mindössze két és fél hónap alatt ilyen nagyfokú változást értünk el. Ahogyan csökkent az Anti-Tpo úgy lettem egyre jobban. Elmúlt a folytonos fáradtság érzetem és a bőr tüneteim is. Fantasztikus érzés, hogy mindezt gyógyszerek nélkül sikerült véghez vinni.Még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet alig várom a következő konzultációt! A számok magukért beszélnek.☺️Anti-Tpo: 760—270Tsh: 3,7-2,5 Szeretettel: Szabics Eniko"

 

"Sziasztok. gondoltam, hogy írok Nektek. 2 éve megindult nálam a dominó, rengeteg ételintolerancia, PCOS, IR, Hashimoto, endometriózis (4db a hashártyán), áteresztő bélszindróma, Sjögren szindróma, májciszták, kezdődő RA, és a Lyme (amit Angéla ma posztolt Nektek). Viszont, a kemény munka szépen lassan kifizetődik, PCOS már nincs, aktív endometriózisom már nincs, Lyme értékem már negatív. Nem mondom, hogy minden rózsás már, de ég és föld a különbség. Kitartást Nektek! :)"

Jánosi Reni

"Sziasztok! Ez lesz az első postom itt, eddig csak megfigyelő voltam a csoportban és csöndben olvastam sikereiteket. Most én szeretnék Veletek megosztani egy örömhírt, márciusban kislányunk születik. 🙂Hashimotosként, inzulin-rezisztensként és egy missed ab-al a hátam mögött szeretnék reményt adni ezzel azoknak, akik hozzám hasonló helyzetben vannak. Egyúttal köszönöm Angela Kulcsar - nak a sok segítséget és támogatást. ❤️ " Szepesi- Hőgye Hajnal