Blog

Gyulladáscsökkentés


A legújabb kutatási eredmények alapján a ráknak, a cukorbetegségnek, szív- és érrendszert betegségeknek, Alzheimer-kórnak és még sok más betegségnek van egy közös nevezője.....mégpedig a GYULLADÁS.

Minden krónikus degeneratív betegség gyulladásos folyamatok mentén zajlik, így a gyulladásos folyamatok kezelésével a betegségek állapota is befolyásolható.

Minden elhízás mögött krónikus gyulladás fellelhető, így mindenképpen érdemes a témával foglalkozni. Tapasztalatom szerint, ahogy beindulnak a gyógyító folyamatok, a szervezet is beáll a kívánt testsúlyra. Természetesen ehhez az élemódot is átt kell reformálni.

Konzultációra itt lehet jelentkezni.

A gyulladásokkal gyakran együtt jár a fájdalom, ez különösen ízületi fájdalomnál jelentős.

Ha a gyulladás csökken, a fájdalom is csökken.

Kutatások alapján a gyulladások csökkentése lehet a kulcs a betegségek gyógyításához.

Több egyetemi kutatóintézet vizsgálatai alapján a gyulladás és annak befolyásolása lehet az a kulcs, amely megoldást jelent a modern kor emberét sújtó civilizációs betegségekhez. A gyulladás kézben tartásának kulcsa pedig a gyulladásos folyamatokat szabályozó enzimek (pl.a COX-2) befolyásolásában rejlik. Ezen enzimeket szabályozó gyógyszerek nagyon hatásosnak bizonyultak, de sajnos olyan súlyos mellékhatásokat okoztak, amelyek miatt többet kivontak a forgalomból.

A gyulladásos folyamatok fenntartásáért felelős COX-2 enzim aktivitását azonban gyógynövényekkel is lehet csökkenteni.

A gyulladásos hormonok (prosztaglandinok) gyógynövényes szabályozásával a gyulladásos válaszreakciók is egyensúlyba kerülnek.

Gyulladások csökkentésére, kezelésére gyógynövényekkel itt lehet jelentkezni:

www.angelakulcsar.com/services

.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon