Blog

A lélek hangja


Ahhoz, hogy a tested is meggyógyuljon, a lelkednek is készen kell állnia. Elmehetsz sok-sok orvoshoz, bármilyen terapeutához, ha nincs kész a lelked, nem fog hathatós változás történni. Mástól várod a megoldást, holott ezt a lépést magadnak kell megtenni. Senki másnak.

A gyógyulás csodás és egyben rögös út.

A komfortzónából lévő kilépés feszültséget generálhat és ha nem vagy képes a változásokra ez a feszültség vissza is fordít a biztonságos zónába.

Gyógyulni csak az tud, aki rugalmas. Aki el tudja fogadni, hogy van más út. Régi berögzött szokásokat, hiedelmeket el tudja engedni, hajlandó az újat befogadni.

A szorongás, az önszeretet hiánya, a gyanakvás, a rosszindulat mind-mind olyan energát generálnak a szervezetben, ami feszültségek okoz. A feszültség celluláris, sejtszintig hatol, rombol, gátol minden funkciót. Hat az immunrendszerre, az idegrendszerre, hormonrendszerünkre, bélrendszerünkre....az egész lényünkre. Akiben feszültség van, merev lesz. Nemcsak a tartásában nyilvánul meg, hanem viselkedésében is, gondolataiban is. Az ilyen ember akkor érzi jól magát, ha feszültségét másra sugározza, hiszen meg kell szabadulnia a terhektől. Azoktól a terhektől, amit saját magának generált. Az ilyen ember sosem boldog, akkor érzi jól magát, ha másokat kritizálhat, gúnyolhat vagy éppen próbál másokat rossz színben feltűntetni.....mindezt a lelke biztonságáért. A mérgező gondolatoktól nem könnyű megszabadulni, ez is egy toxin. Észre sem veszi, hogy saját testét mérgezi és erre a toxinra nap mint nap szüksége van. A lelki méreg betegségeket generál. A toxin, toxint szül. Ráadásul, hasonló gondolatú emberek rezgéseit veszed fel, mert az ő társaságukat keresed. A beteg ember lelke kétségbeesett, mások figyelmét próbálja magára hívni, hogy ezzel nyerjen energiát.

A boldogság más. A boldogság sugárzik. Olyan üzemanyaggal látja el a sejteket, ami a gyógyulás útjára visz. A boldog embernek rend van a lelkében, sejteiben áramlik a gyógyító energia és ezt át tudja sugározni másoknak is. Nem érez arra késztetést, hogy másoknak rosszat tegyen. Nem másokat okol, hanem azt nézi magában, miben tud változni, javulni, fejlődni, segíteni környzetén. Akinek boldog lelke akkor boldog, ha adhat. Egy boldog ember közelében jó lenni. A lélek harmóniája magabiztosságot, erőt és sikereket generál. A boldogság szép. Láttál már idős nénit, akinek a bőre ráncos, de mégis gyönyörű? Mert a lelkét látod, azt a csodálatos kisugárzást, azt a finom energiát. Aki mérgező toxinokkal van tele, a siker is messziről elkerüli. A gyógyulás sikere attól is függ, mennyire tudod tisztán tartani a lelkedet. Mennyire vagy képes arra, hogy ne másokkal fogalkozz, hanem saját tested, lelked rendbetételével. Mennyire vagy képes arra, hogy ne érezz késztetést arra, hogy másokat hibáztass. Mennyire vagy készen arra, ha kell változtass. Vagy még mindig mástól várod a csodát?

A harmóniának csilinegelő hangja van és finom illata. Az egészséges ember szervezetében nincsennek mérgező gondolati toxinok, mert nem a rossz dolgokkal törődik, hanem a sokkal értékesebb jóval. Erre tereli az energiáját. Építi magát és környezetét, engedi magát vezetni az Isteni útmutatásnak.

Hogyan teremheted meg magadban a boldogságot?

Lépésről lépésre. A szavaid a legveszélyesebbek, amelyek kijönnek a szádon. Ügyelj gondolataidra, soha ne bánts másokat. Viselkedésed tükrözze a harmóniát és tartsd féken az egódat. Intelligencia alap mindenhol. Ez nehéz munka, de le lehet győzni. Táplálkozz egészségesen, hiszen az ételek harmóniája lelkedre is hat. Mozogj sokat, minél többet a természetben, tölts időt a barátaiddal, szeretteidel, meditálj ....szeress és nevess sokat :)

Milyen érdekes a lélek hangja.....akinek a lelke is rendben van, a környezete is megváltozik. A belső harmónia külső harmóniát is eredményez. A boldog ember gondolatai szépek, szervezetében rend, harmónia és egészség van. A lelket kell meggyógyítani, hogy a test egészséges legyen.

Teremtsd meg magadnak a boldogságot! Te választod ki magadnak, melyik úton haladsz.💕 Csatlakozz hozzánk:

Oldal: lájold az oldalt, ha szeretné további hasznos információkat kapni ITT

Ingyenes támogató csoporthoz csatlakozás ITT

Szeretettel, Angela Kulcsar www.angelakulcsar.com Functional MedicineTherapist Nutritionist Bélproblémák szakértője


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon